Üzleti feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
EXTRADEON S.R.O.

 

székhellyel: Sadová 301 / 44A, Opava 746 01

azonosítószám: 08836205

áruk értékesítésére a www.automankokerek.hu címen található online áruházon keresztül

 

1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK
1.1. Az Extradeon sro gazdasági társaság, amelynek székhelye: Opava, Sadová 301 / 44A, azonosító száma: 08836205 (a továbbiakban: „eladó”), ezen üzleti feltételeket (a továbbiakban: „üzleti feltételek”) az alábbiak szerint szabályozzák: törvény (a továbbiakban: Ptk.) a 89. / 2012. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 1751. cikkének (1) bekezdésével a szerződő felek adásvételi szerződéssel kapcsolatban vagy annak alapján felmerülő kölcsönös jogai és kötelezettségei (a továbbiakban: „adásvételi szerződés”), amelyet az eladó és egy másik természetes személy (a továbbiakban: „vevő”) kötött az eladó online boltján keresztül. Az internetes üzletet az eladó üzemelteti a www.automankokerek.hu internetes címen található weboldalon (a továbbiakban: "weboldal"), a weboldal felületén keresztül (a továbbiakban: "az üzlet webes felülete"). ").

1.2. Az üzleti feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, amikor az a személy, aki árut kíván vásárolni az eladótól, jogi személy, vagy olyan személy, aki üzleti tevékenysége vagy önálló hivatása során árucikk megrendelésekor jár el.

1.3. Az üzleti feltételektől eltérő rendelkezésekről az adásvételi szerződésben lehet megállapodni. Az adásvételi szerződés eltérő rendelkezései elsőbbséget élveznek a szerződési feltételek rendelkezéseivel szemben.

1.4. Az üzleti feltételek rendelkezései az adásvételi szerződés szerves részét képezik. Az adásvételi szerződés és az üzleti feltételek cseh nyelven készülnek. Az adásvételi szerződés cseh nyelven köthető.

1.5. A feltételek szövegét az eladó megváltoztathatja vagy kiegészítheti. Ez a rendelkezés nem érinti a feltételek és feltételek előző verziójának érvényességi ideje alatt felmerülő jogokat és kötelezettségeket.

2. FELHASZNÁLÓ SZÁMLÁJA
2.1. A vevő weboldalon történő regisztrációja alapján a vevő hozzáférhet felhasználói felületéhez. A felhasználói felületről a vevő árut rendelhet (a továbbiakban: felhasználói fiók). Ha az áruház webes felülete lehetővé teszi, a vevő regisztráció nélkül is megrendelhet árut közvetlenül az áruház webes felületéről.

2.2. A weboldalon történő regisztráció és árucikkek megrendelésekor a vevő köteles minden adatot helyesen és valóságosan megadni. A vevő bármilyen változás esetén köteles frissíteni a felhasználói fiókban megadott adatokat. A vevő által a felhasználói fiókban és az áru megrendelésekor megadott adatokat az eladó helyesnek tekinti.

2.3. A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználónév és jelszó biztosítja. A vevő köteles bizalmasan kezelni a felhasználói fiókjához való hozzáféréshez szükséges információkat.

2.4. A vevő nem jogosult engedélyezni a felhasználói fiók használatát harmadik feleknek.

2.5. Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, különösen akkor, ha a vevő 1 évnél tovább nem használja felhasználói fiókját, vagy ha a vevő megszegi az adásvételi szerződésből eredő kötelezettségeit (beleértve az üzleti feltételeket is).

2.6. A vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem biztos, hogy éjjel-nappal elérhető, különös tekintettel az eladó hardveres és szoftveres felszerelésének szükséges karbantartására, vagy harmadik fél hardverének és szoftverének szükséges karbantartása.

3. A VÁSÁRLÁSI MEGÁLLAPODÁS KÖVETKEZTETÉSE
3.1. Az áruház webes felületén elhelyezett áruk minden bemutatása tájékoztató jellegű, és az eladó nem köteles adásvételi szerződést kötni ezen áruk vonatkozásában. A Polgári Törvénykönyv 1732. § (2) bekezdésének rendelkezései nem alkalmazandók.

3.2. Az áruház webes felülete információkat tartalmaz az árukról, beleértve az egyes áruk árait és az áruk visszaküldésének költségeit, ha az árut jellegüknél fogva nem lehet visszaküldeni rendes postai úton. Az áruk felsorolása tartalmazza az általános forgalmi adót és az összes kapcsolódó díjat. Az áruk árai mindaddig érvényben maradnak, amíg azok megjelennek az áruház webes felületén. Ez a rendelkezés nem korlátozza az eladó azon képességét, hogy egyénileg elfogadott feltételek mellett adásvételi szerződést kössön.

3.3. Az áruház webes felülete információkat tartalmaz az áruk csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségekről is. Az áruház webes felületén felsorolt ​​áruk csomagolásával és kiszállításával kapcsolatos költségek csak abban az esetben érvényesek, amikor az árukat a Cseh Köztársaság területén szállítják.

3.4. Áruk megrendeléséhez a vevő kitölti a megrendelés űrlapját az áruház webes felületén. A megrendelőlap különösen az alábbiakról tartalmaz információkat:

3.4.1. a megrendelt áruk (a megrendelt árukat a vevő "behelyezi" az áruház webes felületének elektronikus bevásárlókosarába),

3.4.2. - az áruk vételárának megfizetésének módja, információk a megrendelt áruk szükséges szállítási módjáról és

3.4.3. információk az áruk szállításával kapcsolatos költségekről (a továbbiakban együttesen: "megrendelés").

3.5. Mielőtt elküldené a megrendelést az eladónak, a vevő ellenőrizheti és megváltoztathatja azokat az adatokat, amelyeket a vevő a megrendelésben megadott, még a vevő képességét is figyelembe véve.