Termék visszaküldése

Az alábbiakban előkészítettük vásárlóink számára a visszaküldés (szerződéstől való elállás) ajánlott menetét, amelyet 14 napon belül megtehetnek. Természetesen a jogszabályból eredő más eljárást is alkalmazhat.

Ha Ön fogyasztó, akkor a Polgári Törvénykönyv 1829§ (1) bekezdése alapján a megvásárolt termékeket a termékek átvételétől számított 14 naptári napon belül, indokolás nélkül visszaküldheti.

 

A szerződéstől való elállási jog gyakorlása érdekében egyoldalú jogi aktussal (pl. levélben vagy e-mailben) tájékoztatnia kell minket a jelen szerződéstől való elállási szándékáról. Használhatja a mellékelt szerződéstől való elálláshoz szükséges űrlapot.

A szerződéstől való elállásra bármely más egyértelmű nyilatkozatot is felhasználhat. Ha él ezzel a lehetőséggel, azonnal küldünk Önnek egy visszaigazolást az elállási értesítés kézhezvételéről.

A szerződéstől való elállásról az alábbi elérhetőségeken értesíthet bennünket:

Levélben: M. Tuschelová - EXPANDECO, Vízpart utca 26, 9225 Dunakiliti, Magyarország, +3615009454

E-mailben: info@automankokerek.hu

A szerződéstől való elállási időszak betartása érdekében elegendő az elállásról szóló értesítést elküldeni az adott időszak lejárta előtt. A terméket legkésőbb az azt követő 14 napon belül vissza kell küldeni.

Ha Ön eláll a szerződéstől, akkor késedelem nélkül, az elállás bejelentésétől számított legkésőbb 30 napon belül visszaküldjük az teljes összeget, amelyet Öntől kaptunk, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve a választott szállítási mód miatt felmerülő többletköltségeket, amennyiben a legolcsóbbtól eltérő szállítási módot választott). Az összeget csak bankszámlaszámára tudjuk visszautalni. Ez semmilyen esetben sem jár többletköltséggel az Ön számára.

Az összeget azonban nem térítjük vissza, amíg a visszaküldött áru meg nem érkezett hozzánk. Az utánvétre küldött terméket nem áll módunkban átvenni.

Hogyan küldheti vissza a terméket?

A visszaküldött termékeknek eredeti csomagolásban kell lenniük, nem mutathatják a használat jelét, sértetlenül, beleértve az esetleges tartozékokat is, alkalmasnak kell lenniük a viszonteladásra. Végezetül ne feledje el az adóügyi bizonylatot, ezzel igazolja a termék megvásárlását.

A terméket küldje az alábbi címre:

M. Tuschelová - EXPANDECO
Vízpart utca 26
9225 Dunakiliti
Magyarország
+3615009454

Mit kell tartalmaznia az adásvételi szerződéstől való elállásnak?

- Számla száma

- Rendelési szám

- Bankszámlaszám (külföldi országok esetében - IBAN + SWIFT kód