Mankókerék FORD KUGA I R17 5x108x63,3

 
Akció Új Akce
 
Pótkerék mankókerék FORD KUGA I-hoz. Defekt esetén minden kerék azonnal használatra kész, így azonnali mobilitást biztosít. A teljes értékű pótkerékkel ellentétben a mankókerék helyet spórol a csomagtartóban, mivel fele olyan széles mint a pótkerék.
Elérhetőség 3 munkanapon belül küldjük (> 5 db)
Eredeti ár 62 951 Ft
Megtakarítás 5 756 Ft (–9 %)
Ár 47 269 Ft ÁFA nélkül
57 195 Ft    
Termékkód KD5108631258017N-6
Kategória KUGA I
Garancia 24 hónap
 

A mankókerék ideális segítő nyaralás vagy hagyományos utazás esetén. Defekt esetén a sérült kereket néhány percen belül kicserélheti egy másik kerékre. Így nem kell órákat várnia, hogy valaki elvontassa vagy szenvedjen egy ragasztókészlettel.

A ragasztókészlet kisebb hibák esetén segít, de ha a gumiabroncs oldalról megreped, vagy a hiba 6 mm-nél nagyobb, a ragasztókészlet nem használható. A ragasztókészlet segítségével a szervizbe kell menni, és a gumiabroncsot sok esetben ki kell cserélni egy újra. Mindez időt vesz igénybe, és jelentős költséget jelent. Nyaralás esetén ez egy kellemetlen élmény lehet.

A mankókerék használatának köszönhetően nem kell állnia szervizbe való esetleges vontatás költségeit és az új gumiabroncsok vásárlásának lehetséges költségeit csak azért, mert ragasztókészletet használt a defekt beragasztásához.

A mi mankókerekeink teljesen helyettesítik a hagyományos pótkereket és mivel fele annyira széles mint a pótkerék sok helyet takarít meg a csomagtérben.

Az összes mankókerék alkalmas 80km/h sebességhez és 4atm-re van töltve.


KÜLDÉS

automankokerek.hu webáruház javasolja, hogy a Magyarországra való szállításhoz válassza a DPD futárszolgálatot.

Amennyiben a termék azonnal elküldhető, a következő munkanapon kerül küldésre. Ha a termék 3-5 munkanapon belül elérhető, akkor legkésőbb a megrendelést követő 5 munkanapon belül átadják a fuvarozónak. Az esetek 90% -ában a termékek már 4. vagy a 3. munkanapon elküldésre kerülnek.


TERMÉKEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

A vásárlástól számított 2 éven keresztül jogában áll reklamálni, ha a termék nem felel meg a szerződésben leírtaknak. Amennyiben a termék hibás, kérjük töltse ki ezt a reklamációs űrlapot és értesítsen minket az info@automankokerek.hu címen és küldje el nekünk. További információk.


TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

Ha Ön nem vállalat, akkor joga van az árut a 14 napos törvényes időszakon belül visszaküldeni. Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, csatolja a termékhez, tájékoztasson minket a info@automankokerek.hu címen és küldje vissza a terméket. További információk


Súly 10 kg
A gumiabroncs mérete 125/80R17
A jármű gyártásának éve 2008 - 2012
A kerék átmérője 63cm
Állapot Új
Besajtolási mélység 5x108x63,3
R méret R17

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: